NDIHMES KUZHINIER/E

Titulli i postimit * NDIHMES KUZHINIER/E
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kerkojme te punesojme ndihmes kuzhinier ose ndihmes kuzhiniere me eksperience pune.

Detyrat Kryesore

Detyrat:

 • Meson te pergatise te gjithe artikujt ushqimore sipas metodave dhe recetave te per caktuara

• Mat dhe perzien perberesit sipas formules standarte per te pergatitur ushqimin

 • Ben gati (mis-en-place) ushqimin ashtu si kerkohet.

 • Magazinon te gjithe artikujt ushqimore sipas procedurave te percaktuara.

• I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se restorantit

 • Pastron dhe ruan pajisjet, enet e kuzhines dhe frigoriferet e medhenj 

Tjetër (Opsionale)

Te interesuarit te na kontaktojne ne kete numer telefoni: 0698160874 ose nepermjet adreses se email : greenytirana @gmail.com

Paga konkuruese