Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shites/e ne Coffee Shop

Rreth nesh

“Mon Cheri” sh.p.k. është kompani që operon në tregun shqiptar të shërbimeve, me fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve. Mon Cheri është e para “coffee shop company” në tregun shqiptar, duke sjellë risinë e produkteve të kafeterisë, të cilat mund të konsumohen rrugës për në punë apo në shkollë.

Titulli i postimit * Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shites/e ne Coffee Shop
Kategoria Shërbim Ushqim dhe Pije
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Të punosh në Mon Cheri është si të punosh me miqtë e tu.Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës. Ne synojmë që të ndërtojmë një skuadër të qendrueshme,mbeshtetur ne skemen “Mon Cheri te rritjes ne Karriere”, me lojtarë që e vlerësojnë punën dhe duan të bashkëpunojnë me ne për një kohë të gjatë.

Ne ofrojmë për punonjësit tanë: 

 • Kontratë pune te Rregullt 
 • Sigurime shoqerore dhe shëndetësore 
 • Program trajnimi profesional 
 • Program zhvillimi të karrierës 
 • Pagesë konkurruese 
 • Bonuse në varësi të performances 
 • Kushte te mira pune 
 • Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë 

 

Kërkesat e profilit

 • Të jetë në moshën 25-30 vjec.
 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose nivele më të larta.
 • Të jetë e gatshëme të punojë me kohë të plotë.
 • Të pëlqejë punën në grup dhe njerëzit.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese .
 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkepuntoret dhe koleget.
 • Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.
 • Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë.

Tjetër (Opsionale)

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në këtë dritare punësimi, të dërgoni CV+FOTO tuaj,Letër interesimi dhe Referenca tek punesim@moncheri.al

“Mon Chéri”?

Rr. Autostrada TR-Dr , Km 5 , Kashar