Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE

Rreth nesh

“Mon Cheri” sh.p.k. është kompani që operon në tregun shqiptar të shërbimeve, me fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve. Mon Cheri është e para “coffee shop company” në tregun shqiptar, duke sjellë risinë e produkteve të kafeterisë, të cilat mund të konsumohen rrugës për në punë apo në shkollë.

Titulli i postimit * Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Ne ofrojme per punonjesit tane:

 • Kontratë pune te Rregullt
 • Sigurime shoqerore dhe shëndetësore
 • Kushte te mira pune
 • Pagesë konkuruese
 • Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë

 

Kërkesat e profilit

 • Mosha 35 deri në 45 vjeç
 • Diplomë Universiteti, në Finance/Kontabilitet.
 • Eksperiencë pune jo më pak se 4 vite në dep.finances.
 • Njohje shume te mire te ligjeve fiskale
 • Njohje shume te mire te parimeve e standarteve kontabel ( SKK dhe SNK)
 • Njohje shume te mire te sistemit Cats te deklarimeve online
 • Njohes/e dhe përdorues/e shumë e mirë e programit Alpha.
 • Aftësia për të prodhuar dhe analizuar pasqyrat financiare.
 • Të kete deshire per te mesuar dhe ambicje per te avancuar.
 • Të ketë komunikim ndërpersonal dhe aftësi për të punuar ne grup .
 • Të jetë e gatshëme të punojë me orar fleksibël.
 • Të ruaje konfidencialitetin.

Tjetër (Opsionale)

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në këtë dritare punësimi ose të dërgoni CV+FOTO tuaj,Letër interesimi dhe Referenca tek punesim@moncheri.al


“Mon Chéri”
?Rr. Autostrada TR-Dr , Km 5 , Kashar