Kerkohet Kamarier/e & Banakier/e

Titulli i postimit * Kerkohet Kamarier/e & Banakier/e
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kompleksi Dimaond Hill, Vlore, kerkon te punesoje kamarier/e dhe banakier/e me eksperience. 

Ofrojme kushte optimale pune ne nje ambient bashkekohor dhe pagese konkuruese.

 

Detyrat Kryesore

Kamarier:

  1. Te marri porosite dhe te sherbeje klientet.
  2. Te kujdeset per tavolinat/sallen.

Banakier:

  1. Te pergatisi porosite e klienteve.
  2. Te kujdeset per ambientin e barit.

Tjetër (Opsionale)

Te interesuarit te kontaktojne ne info@diamond-hill.al dhe 033406901.

Paga konkuruese