Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit

Rreth nesh

“Mon Cheri” sh.p.k. është kompani që operon në tregun shqiptar të shërbimeve, me fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve. Mon Cheri është e para “coffee shop company” në tregun shqiptar, duke sjellë risinë e produkteve të kafeterisë, të cilat mund të konsumohen rrugës për në punë apo në shkollë.

Titulli i postimit * Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Të punosh në “Mon Chéri” është si të punosh me miqtë e tu. Ne kuptojmë, respektojmë, vlerësojmë dhe përfshijmë njerëz të ndryshëm. Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës. Ne synojmë që të ndërtojmë një skuadër të qendrueshme, me lojtarë që e vlerësojnë punën dhe duan të bashkëpunojnë me ne për një kohë të gjatë.

Ne ofrojmë për punonjësit tanë:

 • Kontratë pune te Rregullt
 • Sigurime shoqerore dhe shëndetësore
 • Program trajnimi profesional
 • Program zhvillimi të karrierës
 • Pagesë konkurruese
 • Bonuse në varësi të performances
 • Kushte te mira pune
 • Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë

 

 


 

Kërkesat e profilit

 • Të jetë në moshen 20 – 30 vjec
 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose nivele më të larta.
 • Të jetë e gatshëm të punojë me kohë të plotë.
 • Të pëlqejë punën në grup dhe njerëzit.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese .
 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkepuntoret dhe koleget.
 • Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.
 • Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë.

Tjetër (Opsionale)

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në këtë dritare punësimi, ose mund të dërgoni CV tuaj,Letër interesimi dhe Referenca në adresen punesim@moncheri.al .

“Mon Chéri”
?Rr. Autostrada TR-Dr , Km 5 , Kashar
Cel. : 0688031331