PËRFAQËSUES SHITJESH –MITROVICË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * PËRFAQËSUES SHITJESH –MITROVICË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë kombëtarë në industrinë e tregëtisë së pjesëve të këmbimit për automjete, po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

PËRFAQËSUES SHITJESH –MITROVICË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Përfaqësuesi i shitjes është përgjegjës për planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e shitjeve përmes të gjitha kanaleve dhe koordinimin e veprimtarive prodhim – shitje.
 • Trajnimi i vazhdueshëm, mbikëqyrja dhe vlerësimi i stafit të shitjes (përfshirë edhe menaxherët e pikave të shitjes);
 • Menaxhimi i buxheteve;
 • Promovimi i produkteve dhe kanaleve të shitjes;
 • Koordinimi i cmimeve dhe kontrolli i stokut;
 • Maksimizimi i fitimit dhe arritja e planeve të shitjes;

Detyrat Kryesore

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Inxhinieri mekanike, Ekonomik – Administrim biznesi apo relevante;
 • Eksperience ne menaxhim, e perferuar në ambientin e biznesit të shitjeve;
 • Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative;
 • Të menduarit komercial dhe i orientuar nga objektivat;
 • Aftësi për të marrë vendime dhe përgjegjesi.
 • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë njohuri rreth shkencave ekzakte, inxhinierike dhe maqineri
 • Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B.
 • Të jetë person pozitiv dhe energjik.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66(nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Tetor 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese.