Administrator Sistemi GPS/GPRS

Rreth nesh

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Titulli i postimit * Administrator Sistemi GPS/GPRS
Kategoria IT/Software Development
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Administrator i sistemit GPS/GPRS

Kërkesat e profilit

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:

Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Inxhinieri Informatike /Shkenca kompjuterike.
Të ketë pesë vite eksperiencë pune.
Te kete njohuri të shumë të mira per sistemin e Sigurimeve
Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur).
Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, organizative, analizuese, drejtuese, monitoruese dhe vlerësuese. Të jetë i përkushtuar dhe dinamik.

Të interesuarit, brenda datës 31/10/2017 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi     dhe      2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë                        “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”,      Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën e-mail: burimetnjerezore@sigal.com.al

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit 04 22 333 08.