MENAXHER I SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER I SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 

PËRSHKRIMI I PUNËS: 
 

 • Të njeh mirë tregun e Kosovës.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi me partner ndërkombetare dhe me blerës vendorë.
 • Mundëson dhe realizon kontakte të reja me persona vendimarrës në kompanitë potenciale.
 •  Mban kontakte korrekte, profesionale dhe miqësore me përfaqesuesit e klienteve.
 • Të përgatitë strategjitë për rritjen e shitjes në treg.
 • Të përgatitë planet e aktiviteteve që do ti ekzekutojë në treg.
 • Të ketë strategji për zhvillimin dhe rritjen e shitjes dhe profitabilitetit të kompanisë.
 • Të ketë synime për rritje në karrierë brenda kompanisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në, Ekonomi apo relevante;
 • Eksperience ne shitje dhe reklamim digjital;
 • Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative;
 • Aftësi për të marrë vendime dhe përgjegjesi;
 • Të jetë person pozitiv dhe energjik;
 • Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze;
 • Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B;

 

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre 

Tjetër (Opsionale)

(Letër Shoqëruese dhe CV) në: de.berisha@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dezera BERISHA në numrin e telefonit + 386 49 88 70 57 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 08 Nëntor 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkuruese