Durres, ofroj vend pune Financiere

Titulli i postimit * Durres, ofroj vend pune Financiere
Kategoria Ekonomist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kompania Pesral shpk Durres ve ne dispozicion pozicionin vakant te punes per Financier/e

Aplikantet duhet te plotesojne kushtet e meposhtme: 
1.Te kene mbaruar studimet e larta per Finance
2.Te kene njohuri kompjuterike shume te mira te programit Alpha,paketes office etj
3.Me eksperience pune

Nese i plotesoni keto kritere na dergoni CV ne adresen:
info.pesral@gmail.com

Detyrat Kryesore

• Pergatitje faturash te ndryshme per kliente te ndryshem

• Perdorimi I kases Fiskale

• Rakordimi me klientet dhe furnitoret.

• Pergatitja e raporteve financiare mujore.

• Regjistrime fatura blerje e shitje.

• Levizje te ndryshme neper zyra/banka ne varesi te nevojave te kompanise

• Detyra te tjera