PËRFAQËSUES SHITJESH – GJILAN

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * PËRFAQËSUES SHITJESH – GJILAN
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 
 

 • Njohja shumë e mirë e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë.
 • Planifikon, organizon dhe bën menaxhimin e shitjeve përmes të gjitha kanaleve dhe koordinimin e veprimtarive të shitjes.
 • Bën mbikëqyrjen dhe mirëmbajtjen e klientëve ne rajonin përkatës.
 • Këshillon klientët për realizimin e shitjes, në përputhje me direktivat e kompanisë.
 • Kontakton dhe bën ofertat për klientët e rinjë.
 • Prezanton dhe promovon produktet e ndryshme dhe ofertat.
 • Bashkëpunon ngushtë me kolegët e departamenteve te tjera. 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 

 •  Te jetë i moshës 23-35 vjec.
 •  Të ketë arsim të lartë (preferohet Inxhinieri).
 •  Preferohet të ketë një vit (1) eksperiencë në shitje.
 •  Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, prezantuese & negociuese.
 •  Të jetë person pozitiv dhe energjik.
 •  Te njohë programet bazë ne perdorimin e kompjuterit.
 •  Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B.
 •  Të jetë me banim në qytetin në të cilin aplikon.

Tjetër (Opsionale)

 

PAGESA:  Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: de.berisha@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dezera BERISHA në numrin e telefonit + 386 49 887 057 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 22 Nëntor 2017. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkuruese