PËRGJEGJËS/E RECEPSIONI– PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * PËRGJEGJËS/E RECEPSIONI– PRISHTINË
Kategoria Sekretar/Recepsionist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 
 

 • Manaxhimi i recepcionit;
 • Rregullimi i orarit të recepcionisteve;
 • Kontrollimi dhe evidentimi ditorë i faturave;
 • Organizmi i të gjitha detajeve rreth eventeve të ndryshme;
 • Mbikqyrja e punëve të mbrendshme të recepcionit;
 • Përpilimi i ofertave në bazë të kërkesës së klientëve;
 • Detyrat që i përcaktohen nga stafi i menaxhues;
 • Në raste kur ka fluks të punës duhet të ndihmoj recepcionisten për check in, check out, rezervime, telefonat;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhës angleze shkëlqyeshën në të folur dhe të shkruar
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:     Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 13 Janar 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkuruese