ASISTENTE ADMINISTRATIVE - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * ASISTENTE ADMINISTRATIVE - TIRANE
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e distribucionit, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

ASISTENTE ADMINISTRATIVE

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Harton dhe përpilon dokumenta administrative të shoqërise, në emër dhe për llogari të kësaj të fundit;
 • Menaxhon axhendën e drejtuesve të shoqerisë;
 • Mban proçes-verbalet e mbledhjeve;
 • Mban protokollin hyrës e dalës, të brendshëm e te jashtëm, organizon dokumentacionin;
 • Kontrollon kutinë postare, menaxhon, kryen dërgesat postare dhe mban marrëdheniet me ofruesit e sherbimit postar, telefonik fiks;
 • Kryen detyra klerikale te përgjithshme si: menaxhon, shpërndan kanceleritë e zyres; porosit dhe shpërndan kartvizitat e stafit; kryen printime, fotokopjime, skanime të dokumentave;
 • Respekton rregullat e etikës në komunikim me eproret dhe kolegët dhe në veçanti kodin e veshjes.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Arsimi i lartë, preferohet drejtim Juridik /Financiar;
 • Mbi 2 vjet experiencë në pozicione të ngjashme;
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhes italiane dhe angleze;
 • Aftësi shumë të mira në MS- office;
 • Aftësi të spikatura organizative dhe komunikuese.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.


Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/01/2018.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese