SPOT MT kërkon specialiste backoffice per gjuhet anglisht, italisht , gjermanisht dhe spanjisht!

Rreth nesh

SPOT MT me disa vite përvojë në Forex & Crypto është duke punësuar Operator Junior Broker, Account Manager, Retention, Retention manager (njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze ose italiane). Mundësi fantastike për një person me një sfond të madh të shitjeve dhe personalitetin e duhur të shitjeve, kompania jonë ofron një pagë të madhe bazë me përfitime të mira dhe përparim në karrierë, si dhe ngritje të pagave të merituara.

Titulli i postimit * SPOT MT kërkon specialiste backoffice per gjuhet anglisht, italisht , gjermanisht dhe spanjisht!
Kategoria Administrative/Zyre
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

SPOT MT kërkon specialiste backoffice per gjuhet anglisht, italisht , gjermanisht ose spanjisht!

Përshkrimi i pozicionit:
SPOT MT është në kërkim të Specialiste Compliance. 
Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, 
atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t’i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t’u rritur profesionalisht me ne.


 

Kërkesat e profilit

Aftësitë e kërkuara:
a. Aftësi komunikimi dhe të punës në grup.
b. Fleksibël në përshtatjen me një shumëllojshmëri të gjerë të detyrave dhe funksionevec. 
c. Njohuri komunikuese shumë të mira të gjuhës spanjolle, angleze, italiane ose gjermane

Ajo që ofrojmë:
a. Kontratë me kohë të plotë bazuar në Kodin e Punës
b. Kushte komode në ambjentet e punës
c. Trajnime pa kosto për ju!

Tjetër (Opsionale)

Procesi i aplikimit: 
a. Email: 
Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, ju lutem dërgoni CV-në në adresën e email-it: cv@spot-mt.com duke specifikuar pozicionin

b. Për informacione të mëtejshme, ju lutem kontaktoni në numrin e telefonit: 069 70 78 226