ARKITEKT/E - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * ARKITEKT/E - PRISHTINË
Kategoria Arkitekturë/ Design i Brendshëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Kontakti me klientë për të diskutuar objektivat dhe buxhetin e projektit;
 • Përgaditja dhe prezantimi i propozimeve, përfshirë vizatimet e detajuara të ndërtesave, ose renovimeve;
 • Kontakti me inxhinierët dhe klientët për të diskutuar realizimin e projekteve;
 • Rishikimi i rregullave locale dhe rregulloreve për të siguruar që projekti i ndërtimit të jetë brenda të gjitha kufizimeve;
 • Krijimi i vizatimeve dhe specifikimeve të hollësishme për projektet;
 • Specifikimi i materialeve të nevojshme për ndërtimin e projekteve;
 • Puna me softuerin kompjuterik, i dizajnuar për të krijuar skica dhe imazhe;
 • Puna me kontraktorët, inspektorët dhe inxhinierët e shërbimeve të ndërtimit për të krijuar orarin e ndërtimit dhe për të siguruar hartimet;
 • Kordinimi i punës në mes të kontraktorëve të ndryshëm;
 • Mbikëqyrjen e realizimit të projekteve, për të siguruar që ato të përmbushën brenda afateve, të jenë brenda buxhetit dhe t’i përmbahen vizionit origjinal të dizajnit;
 • Pjesëmarrja në menaxhimin e projekteve gjatë ndërtimit.

Kërkesat e profilit

 
 KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn ose ndonjë fushë të ngjashme (përparësi për kandidatët që kanë përfunduar studimet Master).
 • Përvojë +5 vite në Arkitekturë apo fushë të ngjashme.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:   Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  16 Shkurt 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.

 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkuruese.