ASISTENTE EKZEKUTIVE/ADIMNISTRATIVE- PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * ASISTENTE EKZEKUTIVE/ADIMNISTRATIVE- PRISHTINË
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Ndihmesë në të gjitha aspektet e menaxhimit administrativ, mirëmbajtje e listës telefonike dhe kontaketeve të stafit, bashkëpunimi me punonjësit etj.
 • Programimi dhe koordinimi i takimeve, intervistave, eventeve dhe aktiviteteve të tjera të ngjashme dhe mundësimi I materialeve të brendshme mbështetëse.
 • Përgaditja e korespondencës së biznesit (Nëpërmjet përdorimit të microsoft office, word, excel, access, outlook, etj).
 • Organizimi dhe mirëmbajtja e dosjeve dhe të dhënave, protokollimi i dokumentave;
 • Kontrolli dhe sigurimi i mjaftueshmërisë së materialeve të kancelarisë;
 • Pritja e telefonatave dhe transferimi i thirrjeve tek personat përkatës;
 • Pritja e vizitorëve dhe ndihma ndaj pjesës tjetër të stafit në organizimin e kërkesave të tyre;
 • Përdorimi i pajisjeve të zyrës;
 • Organizimi dhe administrimi i axhendës se kolegeve dhe suporti i përditshem për organizimin e punëve të tij;
 • Raportimi i saktë dhe periodik tek Drejtori i përgjithshëm;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë përfunduar se paku fakultetin Ekonomik; Juridik; Menaxhim biznesi ose Financë; Masteri përparësi;
 • Të ketë mbi 1 vjet eksperiencë pune në fusha të ngjashme
 • Të njohë shumë mire gjuhën angleze (në të shkruar dhe në të folur(e detyrueshme);
 • Të njohë shumë mirë programet bazë MC Office, njohja e programeve tjera është përparësi;
 • Të jetë e besueshme;
 • Të ketë vëmendje dhe saktësi në detaje;
 • Të ketë aftësi menxhuese brenda hapësirës punuese;

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:  Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al  , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA  në numrin e telefonit +377 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 01 Shkurt 2017. 

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkuruese