AGJENTË PËR GJUHËT GJERMANISHT, ARABISHT, FRËNGJISHT, ITALISHT, SPANJISHT, TURQISHT - ATHINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * AGJENTË PËR GJUHËT GJERMANISHT, ARABISHT, FRËNGJISHT, ITALISHT, SPANJISHT, TURQISHT - ATHINË
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Rrjedhshmëri në një prej gjuhëve më sipër dhe Anglisht (e shkruar dhe e folur);
  • Aftësi të shkëlqyera në kompjuter dhe shpejtësi në shkrim;
  • Rrjedhshmëria në Anglisht, Frëngjisht, Italisht ose Gjermanishten e Zvicrës përbën avantazh;
  • Aftësia të shkëlqyera në komunikim dhe motivim për të punuar në ekip;
  • Eksperiencë e mëparshme në fushën e shërbimit ndaj klientëve dhe suportit teknik;

Kërkesat e profilit

CFARË OFRON KOMPANIA:

  • Kontratë pune të rinovueshme, mundësi për tu bërë e përhershme.
  • Mundësi e shkëlqyer në ambient multinacional.
  • Mundësi karriere afatgjatë dhe siguri pune.
  • Paketë monetare për zhvendosje.
  • Transport falas.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.


Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e celularit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 10/02/2018. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese.