Tirane, ofroj vend pune Agjent Marketingu Italisht ose Spanjisht

Rreth nesh

Isource eshte nje kompani e cila ofron sherbime rekrutimi, burime njerezore, konsulence financjare, suport teknik dhe IT

Titulli i postimit * Tirane, ofroj vend pune Agjent Marketingu Italisht ose Spanjisht
Kategoria Telemarketing
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Isource kerkon te punesoje per kompanite me te cilat bashkepunon, 60 Agjente Marketingu online per fushen e tregut finanziar ne gjuhen Italiane ose spanjolle.
Është e nevojshme qe te interesuarit te kene aftesite e meposhtme:


 

Detyrat Kryesore

• Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës italiane ose spanjolle
• Aftesi dhe lehtësi për të punuar në grup
• Këmbëngulje dhe ambicje për të arritur rezultatet e dëshiruara
• Shkathtësi ne shitjes dhe komunikim
• Eksperienca te meperparshme ne kete fushe do te perbejne nje avantazh por jo domosdoshmeri
 

Tjetër (Opsionale)

Ne ofrojme:

• Rroga mujore 60.000 ALL dhe mesatarja mujore 100.000 ALL me arritjen e objektivave (te cilet jane te matshem dhe te thjeshte per tu arritur)
• Orari i punës me kohë të plotë, nga e hëna në të premte (fundjava gjithmone pushim)
• Bonuse motivuese ditore/javore/mujore
• Trajnim i vazhdueshëm për të ndihmuar në arritjen e objektivave
• Mundesi te pafundme per tu rritur profesionalisht
Na kontaktoni menjehere ne :
Nr tel: +355 69 70 45 045
Email: hr@i-source.al
Adresa: Rruga e Elbasanit, pallati 2G, siper Intesa Sanpaolo, kati i III