AGJENT SHITJESH - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * AGJENT SHITJESH - TIRANE
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e distribucionit, kërkojmë të punësojmë në Tiranë.

AGJENT SHITJESH

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Identifikon, vlerëson dhe plotëson nevojat e klientëve;
 • Qëndron i informuar në zhvillimin e tregut;
 • Monitoron prezencën e produkteve në treg;
 • Menaxhon dhe promovon zhvillimin e markave të reja;
 • Të identifikojë klientët potencial;
 • Të mbajë kontakte te vazhdueshme me klientët;
 • Të prezantoj kompaninë dhe produktet të cilët ofrojmë;
 • Vendos dhe zhvillon marrëdhënie të qëndrueshme midis kompanisë dhe klientëve.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Mbi 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi organizative;
 • Aftësi për të punuar në grup;
 • Njohuri të mjaftueshme kompjuterike;
 • Të posedojë leje drejtimi klasi B dhe të ketë eksperiencë në drejtim automjeti.
   

Tjetër (Opsionale)


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 19/02/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese