KAMARIER/E - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * KAMARIER/E - PRISHTINË
Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Mirëpret klientët;
 • Siguron shërbim të shkëlqyer ndaj klientëve;
 • Merr dhe shërben porositë;
 • Sigurohet që tavolinat të jenë të sistemuara dhe të pastra;
 • Mëson elementët e menusë dhe ua shpjegon saktësisht klientëve;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të paktën 3 vjet eksperiencë në të njëjtin pozicion;
 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Njohuri e mirë e një gjuhe të huaj;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
 • Aftësi të mira organizative;
 • I/E aftë të punojë në grup;

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 28 Shkurt 2018. 

 

Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese