PROGRAMER/E – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * PROGRAMER/E – PRISHTINË
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRMBLEDHJE E POZITËS:

 • Programon në mënyrë individuale dhe ekipore sipas projektit të propozuar;
 • Përgjegjës/e për propozimin e aplikimeve të reja për implementim;
 • Përgatit dokumentacionin lidhur me zhvillimet e përfunduara.

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Programon në mënyrë individuale dhe ekipore sipas projektit të propozuar;
 • Analizon, dizajnon, zhvillon, teston dhe instalon aplikimin sipas detyrës projektuese;
 • Përgatit dokumentacionin lidhur me zhvillimet e përfunduara;
 • Propozon aplikime të reja për implementim;
 • Bashkëpunon me grupet tjera punuese;
 • Koordinon punën e vet me udhëheqësin e njësisë;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e programeve të cilat aplikohen;
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e bankës;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive  të cekura performon edhe në detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kërkesat e profilit

 KËRKESAT E PROFILIT:

 • Fakulteti Shkenca Kompjuterike ose të ngjashme ;
 • Mbi 2 vite përvojë pune në Teknologji Informative;
 • Njohja e Gjuhës Angleze;
 • Gjuhët programuese – C#, Multi threaded applications, ASP.NET2.0 dhe ASP.NET 3.5, .NET framework 2.0 dhe 3.5;
 • Përvoja dhe njohuri në SQL, MySQL, IIS, DB2, LINQ teknologji, AJAX teknologji, AT+Sintaksa,  SOAP teknologji;
 • Çertifikimi MCSD (Microsoft Certified Solution Developer) ose MCAD (Microsoft Certified Application Developer).

KOMPETENCAT KYCE:

 • Integriteti dhe Besimi;  
 • Përcaktimi I prioriteteve;
 • I/e orientuar drejt zgjedhjes së problemeve;
 • Aftësi planifikuese;
 • Shkathtësi strategjike;
 • I/orientuar drejt rezultateve.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  16 MARS 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkuruese