IFS Call Center leader ne sektorin e telekomunikacionit ofron mundesi punesimi per te gjithe ata qe:

Rreth nesh

Fedelta, crescita professionale, stabilita economica e valori umani sono le qualita che ci fanno differenti.

Titulli i postimit * IFS Call Center leader ne sektorin e telekomunikacionit ofron mundesi punesimi per te gjithe ata qe:
Kategoria Telecommunications Administration
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

IFS Call Center leader ne sektorin e telekomunikacionit ofron mundesi punesimi per te gjithe ata qe:

-kane njohuri te mira te gjuhes italiane ose angleze
-kane eksperienca te mepareshme ne call center

Ofrojme:

-mundesi per te punuar full time
-trajnime te paguara ne varesi te eksperiences tuaj
-pagesa dhe bonuse konkuruese nga me te lartat ne treg
-kontrate pune sipas ligjit shqiptar ne fuqi
-ambjent dinamik dhe motivues
-mundesi rritjeje
-korrektesi dhe transparence

Ftojme gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona ne adresen: Unaza e Re, Astir 
ose te na dergojne c.v ne adresen tone te emailit: ifs.recruting@gmail.com 

cell: +355692030311

Kërkesat e profilit

-kane njohuri te mira te gjuhes italiane ose angleze
-kane eksperienca te mepareshme ne call center