MANAXHER/E PRODUKTI - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MANAXHER/E PRODUKTI - TIRANE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e shitjeve te hidrosanitareve, kërkojmë në Tiranë:

Menaxher/e Produkti

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Perzgjedh dhe propozon furnitore potenciale qe permbushin kerkesat dhe kushtet e kompanise;
 • Propozon cmimet optimale, eshte pjese e diskutimeve & vendosjes se tyre;
 • Ndjek dhe lehteson procesin e hyrjes se produkteve te reja ne pakice e shumice dhe trajnon shitjet ku eshte e nevojshme per gamen e produktit qe mbulon;
 • Analizon dhe nderton raporte te ecurise se produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje per te permiresuar rezultatet;
 • Njeh pozicionimin e konkurrences ne treg dhe nivelin e te njejtave produkte ne tregjet e huaja;
 • Perzgjedh dhe pergatit produktet per promocion sipas rastit;
 • Eshte ne kontakt te vazhdueshem me furnitoret e kategorise, mban nen kontroll stokun e kategorise dhe ndjek statusin e porosise;
 • Ndjek projekte te caktuara ne bashkepunim me Furnitorin dhe Projekt Menaxherin;
 • Mbikqyr menyren e ekspozimit te produkteve neper showroom-e;

 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Te kete kryer unversitetin ne fushen e Menaxhimit ose dege te ngjashme;
 • Mbi 1 vit experience ne profil te ngjashem;
 • Te kete aftesi manaxheriale dhe aftesi per te punuar ne grup;
 • Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 682033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 26/04/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese