AFTER SALES MANAGER

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * AFTER SALES MANAGER
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e shitjeve te hidrosanitareve, kërkojmë në Tiranë:

After Sales Manager

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

  • Njeh shume mire produktet dhe specifikat teknike te tyre;
  • Menaxhon stokun e pjeseve te kembimit;
  • Mban marredhenie me departamentin teknik te furnitoreve;
  • Trajton dhe u jep zgjidhje aneksave ose reklamimeme te klienteve persa I perket problemeve teknike te produkteve;
  • Jep zgjidhje teknike problemeve te produkteve brenda dhe jashte garancise.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Arsim profesional (Mekanik ose Hidro-teknik);
  • Eksperience pune te profilit teknik me materiale ndertimi dhe paisje hidro-sanitare;
  • Te zoteroje gjuhen angleze dhe programet baze te kompjuterit;
  • Te kete aftesi komunikuese dhe te punes ne grup.

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 682033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 26/04/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).