MANAXHER/E LOGJISTIKE - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MANAXHER/E LOGJISTIKE - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e shitjeve te hidrosanitareve, kërkojmë në Tiranë:

Menaxher/e Logjistike

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Mban korrespondence me furnitoret e huaj dhe kompanite e transportit (e-maile & telefonata kur eshte e nevojshme);
 • Perditesimi i situatatave te porosive te furnitoreve ne excel;
 • Kontrolli i faturave dhe packing list, konfirmon me e-mail ne lidhje me saktesine;
 • Llogaritja paraprake e TVSH doganore;
 • Kryerja e procedurave doganore dhe ndjekja e problematikave nese ka;
 • Pergatitja e perkthimeve per agjensite doganore;
 • Interesim per dokumenat origjinale te ngarkesave;
 • Verifikim shkarkimeve me ft. e blerjeve;
 • Ndjekja e problemeve per demtimet e produkteve.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik ose dege te ngjashme;
 • Te perdore shume mire Excel-in;
 • Te komunikoje ne menyre perfekte ne gjuhen Angleze;
 • Te jete i organizuar, sistematik, te dije te menaxhoje kohen dhe te kete aftesi analitike;
 • Te kete minimalisht 1 vit eksperience pune ne pozicion te njejte/ngjashem.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 682033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 26/04/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese