FINANCIER/E - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * FINANCIER/E - TIRANE
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e ndërtimit, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

FINANCIER/E

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Koordinon përgatitjen e pasqyrave financiare & raporteve financiare;
 • Zbaton rigorozisht procedurat e financës & kontabilitetit ;
 • Kontrollon miratimin dhe përpunimin e të ardhurave & shpenzimeve, mirëmbajtjen e llogarive;   
 • Siguron që të dhënat janë mbajtur në përputhje me standardet e pranuara të auditimit;
 • Analizon kontrollin e kostos dhe shpenzimet;
 • Përgjegjëse per pasqyrat financiare, listepagesat, deklarimin e taxave;
 • Përgjegjëse për organizimin dhe përgatitjen e dokumentacionit financiar;
 • Përgjegjëse për komunikimin dhe koordinimin e punës me Institucionet e tatim taksave;
 • Asiston në koordinimin e të gjitha proceseve me palët e treta për cështjet financiare të shoqërisë.
 • Kordinon aktivitetin financiar te kompanise dhe sigurohet qe te gjithe veprimet e kryera te shoqerohen nga dokumenta suportues.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë kryer arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik, preferohet në Finance/Kontabilitet;
 • 3-5 vjet eksperienca të ngjashme;
 • Përdorues  shume i mire i paketes MS Office
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Aftesi shumë të mira në menaxhimin dhe motivimin e stafit.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 28/08/2019.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Paga Konkurruese