OPTICIAN - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * OPTICIAN - PRISHTINË
Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Të kryej me përpikshmëri përpunimin dhe montimin e xhamave optik;
 • Të kryej servisimin dhe riparimin e syzeve të gatshme;
 • Të kryej me përpikshmëri rregullimin dhe përshtatjen e vlerave të punës të makinerisë e cila përdoret për montimin e xhamave optik, dhe nëse është e nevojshme edhe ndërrimi i pjesëve të dëmtuara;

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të jetë i përpikët në punë.
 • Të ketë njohuri mbi llojin e xhamave optike.
 • Të ketë përvojë pune së paku 12 muaj në montimin dhe servisimin e syzeve.
 • Të ketë njohuri mbi makineritë të cilat përdoren për montimin e xhamave.
 • Të ketë njohuri për montime manuale të xhamave ( kur është e nevojshme ).
 • Të njohë gjuhën Angleze ose Serbo-kroate.

Kërkesat e profilit

KUSHTET QË OFROHEN:

 • Punë në një ambient dinamik dhe me perspektivë të lartë .
 • Mundësin e trajnimeve të ndryshme dhe përvetësimin e aftësive të reja .
 • Ambient të këndshëm të punës .

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

 

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z. Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 05 Qershor 2018. Te gjithe kandidatet te cilet aplikojne për këtë pozitë, ju lutemi të ceket pozita e punës për të cilën aplikoni në “Subject Line”.

Provo suksesin me The HeadHunter!

Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkuruese