AGJENT I SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * AGJENT I SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Të arrijë në punë dhe në mbledhje me kohë.
 • Të arrijë ta kompletojë studimin e produkteve për një kohë jo shumë të gjatë.
 • Të bashkëpunojë me stafin me energji pozitive, komunikim ekifas, zgjidhje e shpejtë e problemeve dhe të demonstroj integritet të lartë.
 • Të zhvillojë dhe implementojë kulturë në standardin më të lartë në Shoëroom.
 • Shërbimi i konsumatorëve në Shoëroom të jetë profesional.
 • Të demonstrojë fokus te konsumatorët dhe pasion për secilin shërbim.
 • Të bashkëpunojë me klientët potencial edhe jashtë Shoëroom-it, që të arrihen qëllimet e kompanisë.
 • Cdo klient të marrë servis të vecantë, që nënkupton: duke u siguruar që cdo kërkesë e tyre të jetë marrë parasysh dhe trajtuar me korrektesi dhe pasion.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në Ekonomi, Menaxhment apo fushë të ngjashme.
 • Përvojë në shitje direkte ose menaxhim të departamentit të shitjes/marketingut.
 • Aftësi udhëheqëse dhe strategjike.
 • Përvojë në udhëheqje të ekipit, shkathtësi në komunikim.
 • Person energjik dhe kreativ.
 • Njohuri të shkëlqyera në gjuhën Angleze.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 13.06.2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese