BUKËPJEKËS – SLLOVENI

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * BUKËPJEKËS – SLLOVENI
Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Kryerja e punëve të kërkuara në prodhim;
 • Prodhimi dhe paketimi i produkteve;
 • Gatimi në mënyrë të pavarur i të gjitha llojeve të produkteve të brumit;
 • Kontrolli i komorës, furrës, linjës së makinës për paketim dhe mikserit;
 • Pranimi dhe përgaditja e produktit sipas recetave.

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Edukim të bukëpjekësit të kualifikuar.
 • 6 Muaj përvojë në fushën e pjekjes
 • Patentë shoferi të katëgorisë B.

Kërkesat e profilit

OFROHET:

 • Punë me tre ndërrime.
 • Pagesë stimuluese.
 • Rregullim të lejeve të punës dhe të qëndrimit në Slloveni.
 • Akomodim në afërsi të vendit të punës.
 • Punësim për periudhën e vlefshmërisë së lejes së punës, me mundësi vazhdimi.

PAGESA:       Konkuruese.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 18 Qershor 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese