CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE / GJERMANISHT - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE / GJERMANISHT - PRISHTINË
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

  • Këshillim i klientave;
  • Përpunim i e-mail dhe telefonatave;
  • Përpunim dhe menaxhim i proceseve dhe aktiviteteve komerciale në sisteme të dedikuara.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Arsimim i lartë, i preferueshëm.
  • Njohuri shumë të mira në gjuhën Gjermane.
  • Aftësi në komunikim dhe organizim.
  • Person energjik dhe kreativ.

Tjetër (Opsionale)

BENEFICIONET:

  • Sigurim shëndetsor.
  • Pagë konkuruese.
  • Trajnime në Gjermani.

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 31 Korrik 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese