HFC (Hybrid Fibre Coaxial) Professional - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * HFC (Hybrid Fibre Coaxial) Professional - PRISHTINË
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

  • Dizajnimi i rrjeteve HFC.
  • Koordinimi i punëve në terren.
  • Pranimi teknik i punimeve të kryera në terren.
  • Vlerësimi i gjendjes së rrjetit HFC, planifikimi i punëve të ndryshme, etj.
  • Instalimet HFC në dhomat e serverit të kompanisë - (CMTS, edgeQAMs, platformës optike).
  • Troubleshooting i niveleve më të larta të problemeve në rrjet.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Përvoje pune 3+ vjeçare me HFC rrjeta dhe njohje e mirë teorike dhe praktike e funksionimit të tyre.
  • Njohje e mirë e përdorimit të kompjuterit (excel, drawing, maps, etj).
  • Njohje e mirë e gjuhës angleze

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) .Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese