Pozicione të ndryshme pune në fushën e Bar - Restorantit

Rreth nesh

https://www.facebook.com/cruiselinerecruitments/

Titulli i postimit * Pozicione të ndryshme pune në fushën e Bar - Restorantit
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kërkojmë punonjës në zonën e Barit pë Kroçierën Carnival e cila udhëton në Amerikën e Jugut dhe Karaibe. 

Kërkesat e profilit

Pozicionet e hapura janë : 

Bartender  ( nivel anglishteje B2 )

BarWaiter ( nivel anglishteje B2 ) 

Assistant Waiter

Sommelier

Wine Stewart

Paga Varion