Kerkohet shites ne showroom

Rreth nesh

NOVA është kompania lider në tregun shqiptar në fushën e produkteve profesionale për aktivitete si bare, restorante, hotele apo zyra. Për të bërë realitet projekte arredimi unike, NOVA ofron një gamë të gjerë produktesh për arredimin e bizneseve tuaja, si ato të tavolinave, karrikeve dhe ndriçimit për ambiente brenda dhe jashtë, të të gjitha llojeve dhe mundësive, për ti dhënë mundësinë bizneseve të shërbimeve të arrijnë maksimumin e asaj që mund të synohet.

Titulli i postimit * Kerkohet shites ne showroom
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

NOVA është kompania lider në tregun shqiptar në fushën e produkteve profesionale arredimi për aktivitete si bare, restorante, hotele, zyra, se fundmi dhe shtëpi. NOVA është duke kërkuar një shites (M) ne showroom si më poshte:

 

Kërkesat e profilit

DETYRAT:

 

• Implementimi i strategjisë së përgjithshme të shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objektivat e kompanisë .

• Informon klientët potencialë në lidhje me produktet, ofertat dhe shërbimet.

• Propozon oferta të personalizuara për klientët;

• Zbaton detyra të tjera që i caktohen;

 

Tjetër (Opsionale)

KRITERET:

• Preferohen kandidatë me mbi 2 vjet përvojë profesionale në shitje,

• Mosha 25-40 vjec,

• Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese

• Person energjik dhe me iniciative.

• Njohuri të mira të programevë të paketës Office;