MENAXHER CILËSIE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER CILËSIE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Menaxher cilesie qe te kete eksperience per te ndertuar dhe per te menaxhuar te gjithe sistemin menaxherial ne perputhje me standartet ISO 9000 apo ISO 22000;
 • Hartim, monitorim dhe implementimin e procedurave;
 • Perditesimi i procedurave;
 • Trajnimi i personelit ne perputhje me procedurat;
 • Takimet me perfaqesues te klientit per tematikat ne lidhje me cilesine;
 • Realizimin e instruksioneve te cilesise dhe veprimet korrigjuese ne rast jo konformance;
 • Realizimi I auditeve te brendshme si dhe pergjegjes per auditet e jashtme;
 • Plotesimin dhe koordinimin per aprovim te ngarkesave per inspektim per tju dorezuar klientit.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë të shkollës së lartë;
 • Mbi 3 vite eksperienc pune;
 • Njohuri shume te mira rreth procesit të punës;
 • Të ketë aftesi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë aftesi organizuese dhe koordinuese;
 •  Nivel shumë të mirë të gjuhës Angleze.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.


Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit +355 68 2033430 ( nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25.08.2018


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese