Ofroj pune per krepier/e dhe waffle

Titulli i postimit * Ofroj pune per krepier/e dhe waffle
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Bar kafe, Pasticeri “TAMEL” ofron vend pune per krepier/e qe ka eksperience dhe di te pergatise edhe waffle. Ambienti i punes eshte shume cilesor, paga e kenaqshme, sigurime shoqerore dhe shendetesore te  mbuluara.

Ndodhemi ne rrugen Myslym shyri, ngjitur me Drejtorine e Policise se Tiranes. Personat e interesuar te kontaktojne me nr e tel 0673212199.

 

 

Kërkesat e profilit

Persona me eksperience ne pergatitjen e krepave dhe waffle.

Paga Me marreveshje