ARKITEKT - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * ARKITEKT - TIRANE
Kategoria Arkitekturë/ Design i Brendshëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë prestigjioz në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:
 

ARKITEKT

PERSHKRIMI I PERGJITHSHEM

Arkitekti ka per detyrë të njoh shumë mirë projektin e zhvilluar deri në detajet më specifike. Monitoron punimet në objekt dhe bashkëpunon me inxhinierët e objektit për realizimin e punimeve në përputhje me projektin. Përgatit vizatimet 2D dhe 3D, pasqyron ndryshimet arkitekturore në mbështetje të kantierit 

Pergjegjesite kryesore

 • Përgatitja e vizatimeve 2D dhe 3D të projektit arkitektonik;
 • Studion dhe analizon projektin në krahasim me preventivin e punimeve ndërtimore;
 • Propozon zgjidhje arkitektonike, si nga ana funksionale dhe nga ana estetike;
 • Komunikon me nënkontrakoret , të cilët ngarkohen me punimet e ndryshme, për respektimin e afateve;
 • Analizon projektin, duke e krahasuar me projektin faktik i cili do të realizohet;
 • Koordinon punën me afatet e paracaktuara sipas planit të punës për cdo projekt;
 • Mbikqyr cilësinë dhe afatet e punimeve të arkitekturës dhe materialeve;
 • Raporton për ecurinë e punimeve në objekt, te eprori përkatës;
 • Kordinim i punës me klientët, në bazë të ndryshimeve të projektit;
 • Realizon dhe mban përgjegjësi për të gjithë detyrat e tjera që i ngarkohen 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplome e arsimit te lartë, Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes;
 • Një diplomë pasuniversitare përbën avantazh;
 • Eksperience pune mbi 3 vjet ne ndertim;
 • Kreativitet;
 • Aftësi grafike;
 • Njohje e gjuhës Angleze;
 • Të zotërojë shumë mirë programet : Paketa Microsoft / Adobe, Autocad 2D / 3D, 3Dmax (ose program tjetër renderizimi ), Photoshop / Ilustrator; 
 • Revit përbën avantazh;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese me kolegët.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20/09/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese