MENAXHER/E BLERJESH DHE SHITJESH - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER/E BLERJESH DHE SHITJESH - TIRANE
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një marketi në tregtimin e artikujve me pakicE, kërkojmë të punësojmë në Tiranë;

Menaxher/e  Blerjesh dhe Shitjesh                                                   

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Harton, menaxhon dhe kontrollon politikat komercale te kompanise;
 • Siguron furnizimet e nevojshme per plotesimin e nevojave te kompanise duke marre parasysh si aspektet financiare, kualitative dhe logjistike te furnizimit;
 • Menaxhon marredheniet me furnitoret;
 • Organizon dhe menaxhon negociatat me furnitoret’
 • Monitoron, vlereson dhe jep rekomandime per permiresim ne rastet kur ka problem me produktet etj.;  
 • Hulumton dhe gjurmon burime te reja ose ekonomike te furnizimit per produkte te caktuara;
 • Menaxhon dhe kontrollon performance e kategorive;
 • Menaxhon  buxhetet ne kuader te departamenteve;
 • Delegon detyra dhe pergjegjesi tek departamenti komercial, sia ato qe kane te bejne me furnizimin edhe ato qe kane te bejne

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare;
 • Eksperience mbi 2 vite pune ne shitje dhe blerje;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze;
 • Aftësi shumë të mira kompjuterike;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi shumë të mira analitike;
 • Te jetë krijues, i angazhuar, dhe i aftë për të punuar në grup

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/09/2018

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese