KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Rreth nesh

MBC INNOVATION LAB è un'azienda internazionale. Nel corso degli anni abbiamo cercato di comprendere le varie evoluzioni del contesto.

Titulli i postimit * KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE
Kategoria Operator
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

Mbc call center kerkon operatore per fushate energjie elektrike upselling e prospect residenziali.

Detyrat Kryesore

Kerkohet:
Njohje e mire e gjuhes italiane
Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise

Kërkesat e profilit

Ofrojme:

Kontrate pune sipas ligjit shqiptar
Pagese dhe bonuse te kenaqshme
Trajnime periodike
Ambjent dinamik dhe motivues

Mundesi rritjeje.

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:00 deri ne 18:00)  ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

 

Paga Paga 230 LEK/ORA