Immense Group ofron vënde pune si SEO (Search Engine Optimization).

Titulli i postimit * Immense Group ofron vënde pune si SEO (Search Engine Optimization).
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Nje SEO i/e cili/a të shquhet për fuqinë që zotron në mediat sociale duke rritur besueshmërinë dhe shikueshmërinë.

Aftësite
I vendosur dhe i pavarur në gjykime dhe njohuri krijuese.
Të ketë aftësi  të mira analitike dhe organizuese.
Të ketë aftesi te mira komunikuese dhe bashkëpunuese në mjedisin e punës me kolegët.
Të jetë i vëmëndshëm për detajet
Vetëmotivimi


Eksperience

Të kenë të paktën një eksperience 6-mujore deri në 1-vjecare.


Për të apikuar në këtë pozicion dërgoni CV tuaj dhe punimet tuaja në adresën tonë elektronike : immensegroup@hotmail.com ose na kontaktoni në numrin 35557422200.

Kërkesat e profilit

Detyrat

- Përdorimi i nje shumëllojshmërie mjetesh për përmirësimin e performancës.
- Kërkimi i përditshëm për përpunimin dhe zhvillimin e strategjive SEO gjithshtu drejtimin e trafikut në web.
- Të ketë qartësinë në kërkimin,analizën dhe optimizimin e përmbajtjes.
- Disa detyra më specifike :
       Google analytics
       Affiliate managemen
       Keyword optimisation
       Traffic optimisation
       Research and analysis
       Knowledge of HTML/CSS

Tjetër (Opsionale)

Eksperience

Të kenë të paktën një eksperience 6-mujore deri në 1-vjecare.

Paga -