KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATAT E ENERGJISE DHE TELEFONISE

Rreth nesh

MBC INNOVATION LAB è un'azienda internazionale. Nel corso degli anni abbiamo cercato di comprendere le varie evoluzioni del contesto.

Titulli i postimit * KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATAT E ENERGJISE DHE TELEFONISE
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

MBC INNOVATION LAB è un'azienda internazionale. Nel corso degli anni abbiamo cercato di comprendere le varie evoluzioni del contesto.

Kërkesat e profilit

Detyrat Kryesore

Kerkohet:
Njohje e mire e gjuhes italiane
Eksperience e meparshme ne fushatat e energjise dhe ate te telefonise.

Ofrojme:

Kontrate pune sipas ligjit shqiptar
Pagese dhe bonuse te kenaqshme
Trajnime periodike
Ambjent dinamik dhe motivues

Mundesi rritjeje.

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:30 deri ne 18:30)  ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

Paga 230 leke ora