Agjent shitjesh (telefonik) per fushaten Vodafone

Titulli i postimit * Agjent shitjesh (telefonik) per fushaten Vodafone
Kategoria Operator
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

Kompani telefonike italiane te interesuara per:

Agjent shitjesh (telefonik) per fushaten Vodafone

Kriteret :

Aftësitë e kërkuara:

Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane,

Eksperience pune

Disponibilitet part time paradite dhe pasdite

Te jene ambicioz


 

 

Kërkesat e profilit

Ajo që ofrojmë:

Pagë bazë + bonuse ditore,javore,mujore.

Kushte komode në ambjentet e punës,

Trajnime te vazhdueshme per permiresimin e njohurive dhe armeve qe perdoren gjate nje telefonate me interlokutorin.


 

Per cdo person qe eshte i/e interesuar mund te nis nje CV tek adresa: ofertapunesimipercallcenter@gmail.com dhe me pas do kontaktoheni per nje interviste face to face me intervistuesin.

Paga Shume te kenaqshme