OPERATORE NE GJUHEN ITALIANE DHE GJERMANE - PART & FULL TIME

Titulli i postimit * OPERATORE NE GJUHEN ITALIANE DHE GJERMANE - PART & FULL TIME
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Z-Z Group kerkon te punesoje part dhe full time Operatore ne gjuhen Italiane dhe Gjermane!

Mundesi page ne baze te standarteve europiane dhe nje ambjent dinamik pune.

Ofrojme:    

– Paga te kenaqshme dhe konkuruese ne treg;
– Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes;
– Mundesi trajnimi jashte shtetit;
– Bonuse motivuese, duke shperblyer aftesine tuaj;
– Trajnime me pagese te plote.   

Kërkesat e profilit

Kerkojme:

– Te zoteroje shume mire gjuhet e mesiperme;
– Te kete eksperience me pare ne fushen e Call Center;
– Disponibilitet Full- Time;
– Aftesi te mira komunikuese;
– Te punoje ne grup;
– Seriozitet ne pune;
– Ambicie dhe vendosmeri.

Tjetër (Opsionale)

Te interesuarit te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e emailit zzgroupmail@gmail.com

Cel. : 0696094444

Paga Konkurruese