Korrektor/e Letrar/e

Rreth nesh

A2 is a CNN exclusive news channel affiliate headquartered in a major production center in Tirana. A2 will be supported by news operations located in other cities in Albania and the region. A2 aims at raising the standards’ bar in the Albanian news and information delivery by changing the media reality, and offering a fast, accurate and credible news source. The channel will feature the latest technology in the media sector, and it will rely on CNN’s expertise in training and developing its professional team. As an exclusive CNN affiliate, the new channel will complement its original programming by incorporating selected CNN programming and news translated in the Albanian language.

Titulli i postimit * Korrektor/e Letrar/e
Kategoria Editoriale/Gazetari
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

A2, ekskluzivitet i lajmeve, CNN po kërkon profesionistë me përvojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar dhe për të treguar integritet të lartë.

Ne jemi duke kërkuar për kandidatë profesional me eksperiencë editoriale:

 • Korrektor/e Letrare

Njohuri shume te mira (te folur dhe te shkruar) ne shqip dhe anglisht.

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

 • Te ndreq gabimet gjuhesore ose te shtypit,
 • Te redaktoje cdo kronike te gazetareve,
 • Te kontrolloje etiken e te shkruarit te lajmit,
 • Te kontrolloje gjuhen letrare ne cdo kronike, material te shkruar, tekste te shkruara,
 • Te kontrolloje gjuhen letrare te te gjitha letrave zyrtare te Kompanise brenda Standarteve gjuhesore,
 • Te kontrolloje gjuhen letrare per materialet qe publikohen ne web.
 • Detyra te tjera qe mund t’i caktohen.

Kërkesat e profilit

 • Diplomë Bachelor ose Master në Gjuhe- Letersi, Gazetari, Komunikime ose fushë të ngjashme,
 • Të paktën 2 vjet eksperience si Korrektor/e,
 • Aftesi shume te mira ne kompjuter,
 • Te kete njohuri me lajmet editoriale, te kuptoje menyren e percjelljes se lajmit,
 • Te menaxhoj oraret e punës për të plotësuar afatet,
 • ?I/e motivuar, energjik/e, krijues/e,
 • Aftesi shume te mira per te shkruajtur, redaktim dhe aftësi teknike,
 • Njohuri dhe eksperience pune me mjetet aktuale të krijimit të medias dhe sistemet bashkëkohore të redaksisë,
 • Te posedoj gjykim të mprehtë,
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë,
 • Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • Etikë profesionale e punës dhe gjithmone i gatshem,

Nëse dëshironi të filloni të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me A2 CNN dhe partnerin tonë CNN, jeni mirëpritur të dorëzoni aplikimin tuaj.

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem vizitoni faqen tone Career website.

Data e fundit e aplikimeve eshte 23.02.2020.

Departamenti i BNJ

https://a2cnn.com/careers/