MENAXHER BLERJESH - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * MENAXHER BLERJESH - TIRANE
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani e njohur në tregëtimin e pajisjeve hidrosanitare, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

MENAXHER BLERJESH

Përgjegjësitë kryesore:

 • Përzgjedh dhe propozon furnitorë potencialë që përmbushin kërkesat dhe kushtet e kompanisë;
 • Propozon çmimet optimale , është pjesë e diskutimeve & vendosjes së tyre;
 • Ndjek dhe lehtëson procesin e hyrjes së produkteve të reja në pakicë e shumicë dhe trajnon shitjet ku është e nevojshme per gamën e produktit që mbulon;
 • Analizon dhe ndërton raporte te ecurisë së produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje për të përmiresuar rezultatet;
 • Njeh pozicionimin e konkurrencës në treg dhe nivelin e të njëjtave produkte në tregjet e huaja;
 • Përzgjedh dhe përgatit produktet për promocion sipas rastit;
 • Është në kontakt të vazhdueshëm me furnitorët e kategorisë, mban nën kontroll stokun e kategorisë dhe ndjek statusin e porosisë;
 • Ndjek projekte të caktuara në bashkëpunim me Furnitorin dhe Menaxherin e projektit;
 • Mbikqyr mënyrën e ekspozimit të produkteve nëpër showroom-e;
 • Raporton tek Commercial Director.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

 • Komunikim perfekt minimalisht në gjuhën angleze;
 • Eksperiencë në menaxhim minimalisht 1 vit;
 • Të ketë aftësi manaxheriale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Eksperiencat në të njëjtin pozicion përbëjnë avantazh.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430  (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 21/05/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 


Please be informed that only the candidates selected for the interviews shall be contacted. Name your CV in the following format (name [space] surname [space] CV). Be easily recognized!

Paga Konkurruese