Kerkohen: Konsulent administrativ te gjuhes gjermane ne Prishtine dhe Prizren

Rreth nesh

Ne jemi një agjensi digjitale që kërkon të bashkoj pasionin për web marketing, teknologjinë dhe dizajnin në një shërbim fitues dhe të orientuar drejt suksesit.

Titulli i postimit * Kerkohen: Konsulent administrativ te gjuhes gjermane ne Prishtine dhe Prizren
Kategoria Telemarketing
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

 

We web , agjensia e e vetme digjitale ne Shqiperi ,partnere zyrtare me Google,eshte ne kerkim te te rinjve ambicioze,energjike dhe te talentuar ne qytetin e Prizrenit dhe Prishtines.

Pas suksesit ne tregun italian dhe ate anglez,sherbimet tona po zgjerohen me shpejtesi edhe ne tregun gjerman dhe francez, duke sjelle projekte te reja dhe inovative.

 

Per te tilla sfida kemi nevoje per bashkepuntore te sigurt ,prandaj jemi ne kerkim te konsulenteve specialist te cilet duhet te kene kriteret e poshtepermendura:

Kërkesat e profilit

 

Kriteret :

* Njohje shumë e mirë e gjermanishtes
* Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office
* Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi

Tjetër (Opsionale)

 

Ofrojme :

* Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit shqipetar
* Pagë fikse mujore + bonuse deri ne 1000 € 
* Fleksibilitet oraresh (8/6/4 ore)
* Mundësi për t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht
* Ambient rinor dhe dinamik

Mirepresim CV tuaj ne adresat e meposhteme !
Email : info@we-web.al
Tel: 0697075027
www. we-web.al