AGJENTË MARKETINGU - SHKUP

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * AGJENTË MARKETINGU - SHKUP
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Përshkrimi i punës:

 • Kontaktimi i klientëve në baza të rregullta për të siguruar një nivel të lartë të kënaqësisë së klientit.
 • Sipas kërkesave të klientit

Kërkesat e profilit

Aftësitë që kërkohen:

 • Shkathtësi në gjuhën Italiane, Spanjolle ose Gjermane
 • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit dhe ndërpersonale
 • Vetëvendosje dhe këmbëngulje
 • Personalitet dinamik, komunikativ dhe pozitiv    

Tjetër (Opsionale)

Cfarë ne ofrojmë?

 • Paga konkurruese
 • Bonuse ditore , javore dhe mujore
 • Training
 • Orari i punës: E hëna deri të premten 10:00 - 18: 00h
 • Aktivitete Grupi

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre në: info@karriera.al. 
 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).