Kerkohet: Web Developer ne gjuhen Italiane

Rreth nesh

LocalWeb rappresenta una realtà di eccellenza a Tirana, una preziosa opportunità per tutti coloro che sono alla ricerca di un lavoro stimolante in cui acquisire una concreta professionalità in un settore in costante crescita. LocalWeb è una società internazionale di marketing digitale, Google Premier Partner, che, attraverso Google e la piattaforma Facebook Leads fornisce servizi di consulenza e campagne online per le imprese italiane e inglesi.

Titulli i postimit * Kerkohet: Web Developer ne gjuhen Italiane
Kategoria Software/Web Development
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

LocalWeb, kompania e vetme digjitale, Google Premier Partner, ka nisur seleksionimin per pozicionin vakant te punes : Web Developer ne gjuhen Italiane


Kërkohet
• Njohje shumë e mirë e gjuhes Italiane
• Njohje e mire gjuheve te programimit: PHP, HTML5, SQL, CSS3, JavaScript, WordPress or JQuery. 
• Eksperience minimale prej 3 muajsh ne krijim webi
• Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
• Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.

 

Kërkesat e profilit

Ofrojmë
• Page e kenaqeshme dhe kontratë të rregullt pune
• Mundësi për t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht
• Trajnime të vazhdueshme brenda dhe jashtë vendit
• Ambient rinor dhe dinamik
 

Tjetër (Opsionale)


Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me një përshkrim të shkurtër në adresën:
Email: jobs@localweb.it
Cel: 069 70 99 302
Facebook : https://www.facebook.com/wearelocalweb/
Instagram: https://instagram.com/wearelocalweb?...=14l4avgjajeq7