Trajnim/Punesim nga shtepia ne kompani Gjrmane si testues website.

TestimAplikacione
Titulli i postimit * Trajnim/Punesim nga shtepia ne kompani Gjrmane si testues website.
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

Ofrohet punesim i garantuar si dhe trajnim per te punuar si testues website dhe aplikacione mobile nga shtepia per nje kompani Gjermane. Kjo oferte punesimi vlen per persona qe duan te punojn part-time ose full -time si testues, gjithashtu dhe per studentet ose dhe persona qe jane ne mardhenie pune gjithashtu per kedo qe do te fitoj te ardhura shtese duke testuar website dhe aplikacione mobile nga shtepia. Puna mund te kryhet kur ju te keni kohe per t'ju perkushtuar gjithashtu mund te punoni sa ore te doni ne dite pasi kjo gje eshte doren tuaj ,madje mund ta beni dhe pushim kur ju te doni pa pyetur askend. Kerkesat qe duhet te plotesoni : 1- Te keni njohuri te gjuhes angleze 2- Te keni ne perdorim nje Laptop ose nje smartphone. 3- Te keni deshire ti perkushtoheni 2 ore ne dite per te punuar. 4- Internet ne shtepin tuaj. Te gjithe te interesuarit qe duan ta mesojne dhe punojne me kete pune te paraqesin interesin duke shkruar ne whatsapp ne nr +38343788425 Mirepresim interesin tuaj per punen...

Kërkesat e profilit

Kerkesat qe duhet te plotesoni : 1- Te keni njohuri te gjuhes angleze 2- Te keni ne perdorim nje Laptop ose nje smartphone. 3- Te keni deshire ti perkushtoheni 2 ore ne dite per te punuar. 4- Internet ne shtepin tuaj.