SHITËS - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * SHITËS - TIRANË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

SHITËS

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Punëmarrësi do të kujdeset për mbajtjen e inventarit për produktet që hyjnë për shitje;
  • Do të raportojë shitjet ditore dhe të kryejë çdo ditë dorëzimin e shumave të arkëtuara për shitjet;
  • Do të raportojë lidhur me produktet që përfundojnë dhe do të duhet të rifurnizohet;
  • Do të jetë përgjegjës për kryerjen e shitjeve sipas legjislacionit shqiptar në fuqi, duke lëshuar kuponin tatimor dhe/ose faturën tatimore përkatëse;
  • Do të kujdeset për dhënien e porosive për klientët, në rastet kur produktet që ndodhen në inventar në dyqan janë në sasi më të pakta se furnizimi që kërkohet nga klienti;
  • Të kujdeset për hapjen dhe mbylljen në mënyrë korrekte të ambientit, duke kontrolluar energjinë, ujin dhe vënien e kodit të alarmit, para se dyqani të mbyllet dhe kur hapet të nesërmen. 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e celularit + 355 686077551 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/07/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese