AGJENT SHITJESH - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * AGJENT SHITJESH - TIRANË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, po kërkojmë në Tiranë:

AGJENT SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Punëmarrësi do të punojë në terren dhe do të merret me shitjen dhe shpërndarjen e produkteve, si dhe gjetjen e klientëve të rinj të mundshëm.
  • Mbajtjen në rregull të dokumentacionit shoqërues të produkteve që dalin nga magazina e kompanisë me qëllim shitjen dhe shpërndarjen e tyre.
  • Përpilimin e faturës tatimore të shoqëruara me faturën e kasës fiskale. për produktet që shiten.
  • Përpilimin e faturës së shoqërimit.
  • Mbajtjen në rregull dhe në gjendje pune te telefonit /tabletit, të kasës fiskale dhe printerit të lidhur me kasën fiskale.
  • Raportimin e shitjeve ditore dhe dorëzimin e faturave dhe shumave të arkëtuara për shitjet, çdo ditë në orarin e mbylljes së punës.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 686077430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 22/07/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Paga Konkurruese