TRAJNUES STAFI – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * TRAJNUES STAFI – PRISHTINË
Kategoria Edukim/Trajnime
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Përgadit anketa për vlerësimin e punës;
 • Identifikon nevojat për trajnim dhe zhvillim të stafit;
 • Përgaditja dhe mbajtja e trajnimeve të brendshme;
 • Trajnimi i stafit në njësi punuese (OJT);
 • Angazhohet në vlerësimin e performancës së stafit;
 • Angazhohet në punë administrative të Burimeve Njerëzore.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në Shkenca Sociale.
 • Përvojë pune paraprake në trajnime.
 • Njohja e shkëlqyer e gjuhës angleze.
 • Patentë Shoferi (kategoria B).
 • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese.
 • Shkathtësi të shkëlqyera organizative.
 • Shkathtësi të shkëlqyera grupore.
 • Aftësi për të krijuar marrëdhënie të shëndosha brenda kompanisë.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:  Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 18.07.2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese